Новини

Знеполски епископ Арсений поздрави носителите на Годишните награди на РУО и всички дейци на културата и образованието

 

  img ba9f17983befe5cf74931cee8d1a5039 v  На 25 май, петък, инж. Иванка Киркова, началник на РУО – Пловдив, награди 23-ма педагогически специалисти и директори на образователни институции от област Пловдив. На церемонията по награждаването почетен гост бе и Знеполски епископ Арсений, който поздрави носителите на годишните награди на РУО и всички дейци на културата и образованието. 

  Госпожа Киркова се обърна към присъстващите и награждаваните с думите: 

  „Уважаеми колеги – педагогически специалисти, директори!

  Скъпи гости – Ваше Преосвещенство епископ Арсений, представители на общините в област Пловдив, граждани, деца!  img 0d5703133c0ca787fe0556fb2bdc962b v

  За мен е огромно удоволствие и радост да бъдем заедно, за да отбележим/почетем заслужено труда на хората в системата на образованието в област Пловдив. Надпреварата тази година е много оспорвана. Постъпиха повече от сто предложения и беше много трудно да отличим 23-те сред тях. Имаме победители и те са представители на всички педагогически специалисти и директори в нашата област. Вярвам в професионализма Ви и взаимопомощта, която оказвате в реализиране на основните и приоритетни дейности в системата на образованието.”


  С тези думи бе открита церемонията за връчване на Годишните награди на Регионално управление на образованието в актовата зала на СУ „Свети Седмочисленици“.

  23-ма педагогически специалисти и директори на образователни институции от област Пловдив получиха плакет, грамота и подарък – билет за концерт като част от каузата на Седмицата на благотворителността. Като също така бе подготвен поздравителен адрес от Обществено-консултативен съвет към РУО до всички отличени.

 img 8de9ffe7fe199a2bbb23b9425a9f65bd v Годишните награди на РУО – Пловдив се дават за висок професионализъм и всеотдайност в педагогическата дейност, за постигнати значими резултати в образователно-възпитателния процес. Те са признание и оценка на значимостта на учителския труд.

  Специален благослов и насърчителни думи към всички дейци на културата и образованието пред присъстващите отправи Негово Преосвещенство Знеполски епископ Арсений, който беше специален гост на тържеството с благословението на Негово Високопресвещенство Пловдивски митрополит Николай.